JOSEP M. TERRICABRAS. ERC

Es va llicenciar en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona. Es va doctorar en Filosofia i Ciències de l’educació per la UB i per la Universitat de Münster (Alemanya). L’any 1995 va ingressar com a membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans. Catedràtic de Filosofia a la Universitat de Girona, a més, hi dirigeix la Càtedra Ferrater Móra de Pensament Contemporani. La seva especialitat és la filosofia contemporània i és l’introductor als Països Catalans del projecte Filosofia 3/18 (Philosophy for children). És membre de la Societat Catalana de Filosofia, assessor de la Revista de Catalunya, president del Comitè de Seguiment de la Declaració Universal de Drets Lingüístics i membre de l’Assemblea Nacional Catalana. Políticament, va tancar la candidatura d’ERC per la demarcació de Girona com a independent a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2012. Cap de llista d’ERC al Parlament Europeu, va aconseguir ser la llista més votada a Catalunya.//