El portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch, va rebre el guardó al Millor Portaveu dels VI Premis Gabinets de Comunicació que organitza anualment el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i que es van entregar al Teatre de l’Escorxador de Lleida el dilluns, dia 27 d’octubre. L’Hospital de Sant Celoni i la Confederació de Comerç de Catalunya van ser els altres premiats pels seus respectius plans de comunicació.

L’acte, que va comptar amb la presència dels guardonats i autoritats locals i professionals del gremi periodístic, fou presidit pel vicedegà del Col·legi, Marc Vidal, així com pel president de la comissió de Gabinets del Col·legi, Jordi Navarro, i el president de la demarcació de Lleida, Rafa Gimena.

Jaume Duch va rebre el guardó de mans de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, que va recordar la posada en funcionament del gabinet de premsa de la Paeria.

L’objectiu dels Premis Gabinets de Comunicació és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil. Els premis es convoquen i s’atorguen cada any tenint com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel grup de treball dels Gabinets de Comunicació.//

Rafa Gimena. President Col·legi Periodistes de Catalunya a Lleida