El Patronat Fira de les Garrigues va anunciar aquest mes de novembre que la propera edició de la Fira de l’Oli i les Garrigues, prevista pel 16, 17 i 18 de gener de 2015 s’orientarà cap a la internacionalització cap a Europa i començarà amb una Missió Comercial Inversa, a la què assistiran diverses empreses distribuïdores de productes agroalimentaris de qualitat de la Unió Europea.

Segons va declarar el president del Patronat i alcalde de les Borges, Enric Mir, “actualment ja hi ha set empreses importants del territori que han confirmat la seva voluntat d’iniciar contactes amb aquests distribuïdors, per tal d’augmentar la seva presència en els mercats exteriors. Mir ha afegit que “arran de les converses obertes amb altres productors d’aquí, els propers dies encara se’n podria afegir alguna altra”.

La propera edició del certamen firal, segons van explicar els organitzadors, anirà dedicada a promoure la internacionalització de l’Oli de les Garrigues i la resta de la producció agroalimentària de qualitat. A més, a través dels nous paquets turístics de la comarca, també es pretén aprofitar la 52a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues per donar a conèixer les excel·lències del territori que acull aquests valorats productes.//