El Premi Ciutadà Europeu 2014 per a Societat Civil Catalana, l’Orde Hospitalària Sant Joan de Déu i la Cuina Econòmica de Logronyo

Societat Civil Catalana, l’Orde Hospitalària Sant Joan de Déu i la Cuina Econòmica de Logronyo han estat les organitzacions espanyoles guardonades amb el Premi Ciutadà Europeu 2014 que atorga l’Eurocambra anualment. L’associació catalana, Societat Civil Catalana, va ser proposada per l’eurodiputat Santiago Fisas “per promoure valors tan importants com la concòrdia, la convivència, el respecte, la tolerància, la llibertat d’expressió i el diàleg”.
El jurat europeu ha escollit les seves candidatures al costat d’altres 44, procedents d’un total de 19 països de la UE. El premi se celebrarà amb un esdeveniment a Madrid i més tard es farà el lliurament formal del guardó en una cerimònia conjunta per tots els premiats europeus, que se celebrarà el 25 de febrer a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les.
En aquesta edició del Premi Ciutadà, el jurat europeu estava presidit per la vicepresidenta del Parlament Europeu Sylvie Guillaume (S&D); els vicepresidents Ildiko Gall-Pelcz (PPE), Olli Rehn (ALDE) i Dimitrios Papadimoulis (GUE); així com l’expresident del Parlament Enrique Barón Crespo (S&D).//

Josep Ramon Ribé. Coordinador de Continguts