RAMON TREMOSA. CDC – GRUP DE L’ALIANÇA DELS DEMÒCRATAS I LIBERALS PER EUROPA

L’eurodiputat va presentar una pregunta al Parlament Europeu per criticar davant la Comissió Europea que el Govern central no garanteix el cabal ecològic al Delta de l’ Ebre. Tremosa va defensar que un cabal suficient en el tram final és “ imprescindible per evitar la regressió del Delta”. En aquest sentit, també va demanar que es garanteixi la quantitat necessària d’aigua per evitar “ l’avanç de la salinització i poder complir amb els objectius d’un bon estat ecològic de les masses d’aigua”. Cal recordar que des del 2004 la zona del Delta de l’Ebre pertany a la Xarxa Natura 2000 i que la zona va ser designada el 2013 Reserva de la biosfera per la Unesco pels seus nombrosos ecosistemes, tant interiors com costaners.//