El pianista i director d’orquestra lleidatà Néstor Bayona va estar guardonat el passat 28 d’abril, amb el Premi Internacional Ciutat de Lleida 2015, el guardó instituït per l’Ajuntament de Lleida amb l’objectiu de promoure la projecció internacional de Lleida i la seva àrea d’influència. La presidenta del jurat, la periodista Rosa Maria Calaf, ha exposat els motius que han portat al jurat a atorgar el premi d’aquesta edició a Néstor Bayona. S’ha valorat, molt especialment, la seva vocació artística, sòlida trajectòria i la projecció que fa de la ciutat. En aquesta ocasió s’ha apostat per un jove candidat. “Atorgar el Premi Internacional Ciutat de Lleida a una persona jove ha de servir d’estímul i exemple per a altres nois i noies de la ciutat”, ha conclòs el jurat.

En aquesta edició del Premi Internacional Ciutat de Lleida s’han presentat 8 candidatures.